….Uw begeleiding naar persoonlijke groei ….

Mijn naam is Miriam Dix, geboren op 28 september 1972.  Ik heb een praktijk in Heeswijk-Dinther in de rustgevende omgeving van de Abdij waar ik cliënten begeleid die (weer) zichzelf willen zijn.

Ik werk met cliënten die door hun emoties, ervaringen, overtuigingen, normen en waarden van buitenaf daarin zichzelf steeds weer beperkt voelen. Ik maak zonder oordeel écht contact met mijn cliënt en schep een veilige omgeving zodat er ruimte ontstaat om inzicht te krijgen in eigen processen en om hier mee aan de slag te gaan. Acceptatie en loslaten zijn daarin sleutelwoorden. Ik ga samen met jou op zoek naar de rode draad. Hoe komt het dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt terwijl je verstandelijk weet dat dit anders zou mogen.  Ik leg veel uit omdat mijn doel is dat je hierna, met andere zaken waar je misschien nog tegenaan loopt, kunt terugvallen op de kennis die je hier hebt opgedaan.

Ik ben zelf jaren op zoek geweest naar welk beroep nu het best bij mij past. Ik heb op de Pabo gezeten, MEAO gedaan, een studie voor Gewichtsconsulente en ook in mijn werk veranderde ik steeds van functie. In 2003 besloot ik een opleiding te zoeken die echt bij mij paste. Na heel veel opleidingen te hebben bekeken leek een opleiding tot Hypnotherapie het beste bij mij te passen.

Ik heb mijn diploma NLP- en Hypnotherapie gehaald aan de ANZN, de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Nederland. Later heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van EMDR, systemisch werken. Kindertolk® en diverse andere ondersteunende therapievormen.

Het volgen van deze opleidingen heeft mij mede gevormd tot wie ik nu ben. Een vlotte, open, lieve en zelfstandige vrouw die weet wat ze wil.

Mijn drive bestaat dan ook uit het feit dat ik de mogelijkheid bezit om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Kortom: “Jou te laten ervaren wie je werkelijk bent!”

 

Opleidingen

 

Beroepsopleiding NLP- en Hypnotherapeut bij de ANZN te Eindhoven

EMDR bij de BIVT te Beverwijk

Systemisch werken bij  Phoenix Opleidingen te Utrecht

Kindertolk® bij Trainingsbureau Zinederogen Beter te Leeuwarden

Prikkelbare Darm Syndroom bij de BIVT te Beverwijk

 

Bijscholingen

Rouwverweking – Therapeutische brieven schrijven bij de NBVH te Tiel

De kracht van inspiratie bij Schouten & Nelissen te Zaltbommel

Opstellingen in de praktijk bij TranceArt opleidingen te Den Haag

EMDR 1 bij de NVTH te Eindhoven

Stromend door de overgang bij Intoflow te Aarle-Rixtel

Modern mediumschap bij Vivendi te Uden

Systemisch werken met kinderen bij de BIVT te Beverwijk

Hypnotherapie bij kinderen bij Ashana Holistic Education  te Tegelen